Datum plaatsing: 09 november 2017

Uitreiking cheque ROC Ondernemer van het Jaar


Uitreiking cheque ROC Ondernemer van het Jaar


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De door het Rosmalens Ondernemers Contact (ROC) gekozen Ondernemer van het Jaar 2017 (Rob en Erik van Laarhoven; Sanitairwinkel.nl) reikte op maandag 30 oktober een cheque van 500 euro uit aan Manege de Binckhorst in Rosmalen. De cheque is ter beschikking gesteld door het Rosmalens Ondernemers Contact.

Joost Wasser maakte als voorzitter van het ROC deze zomer de benoeming van Rob en Erik van Laarhoven als Rosmalense Ondernemer van het Jaar bekend. Rob en Erik hebben in korte tijd een mooie en toonaangevende onderneming neergezet op sanitairgebied met een webshop en showrooms in Nederland, BelgiŽ en Frankrijk.

Manege de Binckhorst biedt kinderen en volwassen met een handicap de mogelijkheid om paard te rijden. Paardrijden brengt mensen niet alleen in een betere conditie maar vooral ook in contact met het paard en andere mensen en biedt de mogelijkheid om te ontdekken wat men allemaal kan terwijl ook het gevoel van eigenwaarde wordt verbeterd. Jolanda Schellekens en Rafaella van der Maar van de manege waren erg blij met deze cheque, te meer ook omdat de manege deels afhankelijk is van sponsoring.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14437