Datum plaatsing: 09 november 2017

Energiecafé klimaatneutraal ‘s-Hertogenbosch's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Tips over energiebesparing horen? Zelf een verhaal delen? Op zoek naar een samenwerkingspartner? Bezoek dan het Energiecafé op 21 november 2017 bij LAB.073 (Orthen 63) in ’s-Hertogenbosch!

Laat u inspireren in LAB.073
LAB.073 is door Enexis opgericht en is een plek waar nieuwe ideeën worden gevormd/gedeeld en mensen elkaar inspireren om de energietransitie tot een succes te maken. Iedereen die werkt aan deze energietransitie is dan ook welkom in LAB.073.

Ook tijdens dit Energiecafé zijn er weer verschillende mensen die graag hun kennis en ervaringen met u delen over het besparen van energie, duurzame energie en innovatie. Zo vertellen onder andere Nikki Verhoeven en Romy Dona over LAB.073 & Enpuls en licht Rijkert Knoppers zijn boek De Siddermens toe, waarin hij laat zien hoe mensen op comfortabele manieren energie zouden kunnen opwekken.

Voor wie?
Het evenement is er voor iedereen die in de stad werkt aan energiebesparing of duurzame energie, of daar belangstelling voor heeft. Het geeft mensen de mogelijkheid om regelmatig met elkaar te praten, projecten te presenteren en samenwerkingspartners te vinden. Het Energiecafé wordt vier keer per jaar door de gemeente ’s-Hertogenbosch georganiseerd.

Deel uw verhaal!
In onze stad gebeurt al heel veel op het gebied van duurzaamheid. Deel uw verhaal, van het aanleggen van zonnepanelen tot het verbouwen naar een Nul op de Meter woning. Inspireer anderen met uw verhaal. Het café start om 16.30 uur en duurt tot uiterlijk 18:30 uur. De toegang is gratis.

Aanmelden is verplicht en kan via deze link.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13980