Datum plaatsing: 13 november 2017

Robottour in gemeente Bernheze


Robottour in gemeente Bernheze


Nistelrode (Bernheze): In november staan de bibliotheken in Bernheze in het teken van Nederland leest. Het thema van deze editie is Robotica. In onze regio werken ook veel bedrijven met robotica. Daarom organiseert bibliotheek Nistelrode op zaterdag 18 november een robottour waarbij we twee van deze bedrijven bezoeken: robotgrasmaaier-specialist Vitaro in Nistelrode en innovatief boerenbedrijf Hurk melkveek met uitgebreide automatisering in Heesch.

De robottour start zaterdag 18 november om 9.30 uur in bibliotheek Nistelrode. Na een korte ontvangst zullen we eerst Vitaro bezoeken waar we een rondleiding en een demonstratie krijgen. Daarna gaan we naar melkveebedrijf Hurk in Heesch. Zij geven ook een rondleiding door het bedrijf waarbij al hun robotica zoals de melkrobot, kalverdrinkautomaat en de mestrobot aan bod zullen komen. Om 12.00 uur eindigt de tour weer bij de bibliotheek Nistelrode.

U kunt voor deze tour kaarten kopen via onze website: www.bibliotheekbernheze.nl. De kaarten kosten Ä7,50 per persoon, inclusief koffie en thee bij ontvangst in Nistelrode en het vervoer naar de bedrijven. Er is plek voor maximaal 18 personen. Bij veel aanmeldingen start ís middags eventueel een tweede robottour.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27512