Datum plaatsing: 12 november 2017

Belangrijke punten blijven in NulandNuland ('s Hertogenbosch): Vandaag stond de wedstrijd tegen Spes uit Milsbeek op het programma. Over het algemeen zijn Be Quick en Spes aan elkaar gewaagd en zorgen deze ontmoetingen voor doelpuntrijke en spannende wedstrijden, hopelijk in het voordeel van de Nulandse dames.

Be Quick opende de wedstrijd sterk en stond binnen 9 minuten op een 5-0 voorsprong. Spes probeerde wat terug te doen, na een kwartier stond het 9-3. Spes kwam beter in de wedstrijd en rondden de kansen af waardoor ze dichterbij konden komen. In de rust was het 12-10 in het voordeel van de Nulandse dames.

Na een tactische wijziging in het spel van de Nulandse dames om het tempo van de Milsbeekse dames in hun spel te verminderen startte de tweede helft in de Geer in Geffen.
Echter was het Spes die als eerste de korf kon vinden na rust. Be Quick antwoordde hier direct op met twee doelpunten waardoor er wederom een gat van drie doelpunten ontstond.
De scores gingen gelijk op, tot de 10e minuut na rust, hierin trok Spes de stand gelijk.
Daarna gingen de scores over en weer tot het moment dat Be Quick wederom een gat sloeg in de 19 e minuut. Vervolgens volgde er een spannende slotfase waarin Marlie Korsten uiteindelijk de laatste klap uitdeelde waardoor de punten in Nuland bleven.

Scoreverloop:
Kris Hanegraaf 8, Yvonne Ruijs 4, Marlie Korsten 3, Nina van Baast en Danique van Lee beide 2 en Joyce van de Leest 1

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13939