Datum plaatsing: 20 november 2017

Duketown Ladies organiseren sfeervol concert “Winter Glow”


Duketown Ladies organiseren sfeervol concert “Winter Glow”


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op zaterdag 9 december organiseert barbershopkoor Duketown Ladies een concert in de Sint-Lucaskerk aan de Zuiderparkweg 301 te ’s-Hertogenbosch. Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Het wordt een sfeervolle avond met veel afwisseling: gastoptredens worden verzorgd door fluitensemble Fluitenkruid en het zang-/gitaarduo Trunk Size Music. Na afloop vindt er een gezellige zgn. ‘afterglow’ plaats, waarbij er onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat (en gezongen?) kan worden. Kaarten à € 8,= (incl. pauzeconsumptie) te reserveren door een email te sturen aan: DLpenningmeester@gmail.com. Verdere info op www.duketownladies.nl en de Facebook-pagina.

Barbershopkoor Duketown Ladies
Barbershopkoor Duketown Ladies uit ’s-Hertogenbosch is een enthousiaste groep dames die het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony met makkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands met speciale arrangementen en choreografie. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit 27 leden. Dirigente is Evelien Janssen-Clement (https://evelienclement.wordpress.com/).

Fluitensemble Fluitenkruid
Fluitenkruid is een blokfluitkwartet, bestaande uit: José van Bezouw, Margot Blauwhof, Hermien Luth en Theo van Kessel. Ze bespelen allen de sopraan-, alt-, tenor- en de basblokfluit. Zij brengen muziek uit de Renaissance-, Barok-, klassieke periode en volksmuziek uit diverse landen. De naam Fluitenkruid is bewust gekozen: zoals kruiden de smaak van het voedsel verhogen, zo wil Fluitenkruid muziek als een heilzaam kruid uitdragen.

Trunk Size Music
Het Brabantse zang-/gitaarduo Trunk Size Music bestaat uit: Nynke van Vessem (zang) en Albert Jansen (gitaar). Zij brengen semi-akoestische muziek. Hun passie ligt bij de Nederlandse kleinkunst, dus talige liedjes die een verhaal vertellen. Maar ook up-tempo popnummers en swingende jazzmuziek behoren tot hun repertoire. Laat u verrassen door prachtige luistermuziek! Info op: www.trunksizemusic.com

“4 De Winter”
Ook op 9 december en schuin tegenover de Sint-Lucaskerk vindt er ’s middags een groots evenement plaats in Lunchcafé “In de Roos” (Zuiderparkweg 282): “4 De Winter”. Een middag met diverse activiteiten voor de bewoners van Zuid. U kunt een ritje maken met een arrenslee, er is een springkussen, cake versieren, bloemschikken, hout versieren en genieten van een lekker hapje en drankje. Een DJ draait toepasselijke muziek. Duketown Ladies verzorgen hier een kort optreden. Info op de Facebook-pagina van Wijkraad Zuid.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15648