Datum plaatsing: 13 november 2017

Van Der Sangen Tuinhout verhuist naar Nuland


Van Der Sangen Tuinhout verhuist naar Nuland


Heesch (Bernheze): Van der Sangen Tuinhout verhuist naar een nieuw pand aan de Bedrijfsstraat 24 in Nuland. We zien een toenemende vraag naar tuinhuizen, overkappingen, tuinafscheidingen. En dat vraagt om uitbreiding. Hoog tijd voor een volgende stap. Roy van der Sangen: We willen graag verder groeien en innoveren. Onze nieuwe locatie in Nuland is daar volledig op ingericht. Het heeft alles in huis om onze klanten meer te laten zien van wat we kunnen en om hen een ng betere service te bieden.

ZATERDAG 18 NOVEMBER: ACTIEDAG MET HOGE KORTINGEN
Niet lle producten verhuizen mee naar Nuland. Tijdens de actiedag op 18 november profiteert u van fikse kortingen op alle showmodellen die op het oude adres te vinden zijn. Van complete tuinhuizen en speeltoestellen tot plantenbakken en tuinsets, en van zandbakken tot houtdecoratie: alles wordt tegen scherpe prijzen aangeboden. Op de Facebookpagina vindt u enkele fotos van het assortiment. Komt u op de 18e een kijkje nemen? De kortingen gelden alleen op deze dag, en u bent welkom tussen 10.00 tot 16.00 uur.

OVER VAN DER SANGEN TUINHOUT
Van der Sangen Tuinhout is d specialist op het gebied van houtwerk voor uw tuin. U kunt er terecht voor onder meer tuinhuizen, overkappingen, tuinafscheidingen, poorten en speeltoestellen. Ook zijn alle houtproducten los te verkrijgen voor klanten die graag een eigen houtcreatie willen maken. Bij Van der Sangen Tuinhout vindt u de nieuwste trends op het gebied van hout in en rondom uw tuin. We leveren maatwerk en voorzien u van het juiste advies. Tuinhuizen en overkappingen worden volledig naar uw eigen wensen gemaakt. Van der Sangen Tuinhout werkt met verschillende houtsoorten en leveren het assortiment van leveranciers als Woodvision, Hillhout.

Vanaf 1 december bent u welkom bij onze nieuwe vestiging aan de Bedrijfsstraat 24 te Nuland. Tot die tijd verwelkomen wij u graag op ons huidige adres.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16668