Datum plaatsing: 13 november 2017

'Kleinste n gezelligste huisje' op de Markt in Den Bosch


'Kleinste n gezelligste huisje' op de Markt in Den Bosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Klein wonen is helemaal hip, maar voor sommigen wel wat lastig. Want hoe zorg je ervoor dat je interieur past op het minimale aantal vierkante meters en dat het ook nog eens mooi en sfeervol is? Om je te inspireren, staat KARWEI op donderdag 16 november 2017 met het kleinste n gezelligste huisje van Nederland op de Grote Markt in Den Bosch. Kom langs en doe inspiratie op.

Het kleine huisje van KARWEI heeft een oppervlakte van vijftien vierkante meter en is mooi en sfeervol ingericht met de juiste combinaties. Op deze manier komt de woonstijl Cosy Cabin van KARWEI tot leven: warme kleuren, comfortabele meubelen en natuurlijke materialen. Het huisje is gebaseerd op de tiny houses-trend waarbij creatievelingen steeds vaker hun ideale zelfvoorzienende huisje ontwerpen, dat eenvoudig in elkaar te zetten en handig te verplaatsen is.

Kom jij ook langs? Iedereen is welkom om langs te komen om even te ontspannen tussen het winkelen door. Laat je inspireren, maak een foto met de gehele familie in het kleinste huisje van Nederland en kom tot rust op het terras, genietend van warme chocolademelk. Vanaf donderdag 10.00 uur staat het huisje op de Grote Markt in Den Bosch.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15959