Datum plaatsing: 15 november 2017

Nulandia op zoek naar nieuwe trainers voor Nulandia 1 & 2Nuland ('s Hertogenbosch): Nulandia en hoofdtrainer Koen Wissing hebben in goed onderling overleg besloten aan het eind van het seizoen de samenwerking te beŽindigen. Wissing is bezig aan zijn 2de seizoen bij Nulandia en hoopt met een goed resultaat te vertrekken bij de club uit Nuland.
Ook Jochem Romme, trainer van Nulandia 2, heeft te kennen gegeven volgend seizoen te stoppen. Hij is na 4 jaar toe aan een nieuwe uitdaging. Bert Hermsen blijft wel aan als trainer van Nulandia 3.
Nulandia, de dorpse club met ca. 700 leden, moet dus op zoek naar nieuwe trainers. Nulandia werkt met een selectie van 3 elftallen. Allemaal eigen jongens uit het dorp Nuland. De technische commissie van Nulandia hoopt dat we op termijn weer de weg naar boven kunnen inzetten. Na enkele degradaties speelt Nulandia 1 in de 4e klasse en Nulandia 2 in reserve 1e klasse.
GeÔnteresseerde voor de functie van trainer voor Nulandia 1 of Nulandia 2 kunnen solliciteren via tc@nulandia.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Rob van Nistelrooij | 06-50914907 | technische commissie Nulandia.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12993