Datum plaatsing: 17 november 2017

Sfeerrijke kerstshow bij Tuincentrum Meijs


Sfeerrijke kerstshow bij Tuincentrum Meijs


Heesch (Bernheze): Met een grandioze Glamournight op 15 november is de kerstshow bij Tuincentrum Meijs weer geopend. Dankzij een nieuwe opzet, waarbij gebruik is gemaakt van veel natuurlijke materialen, is het team van Meijs er opnieuw in geslaagd een prachtige presentatie van de kerstartikelen en sfeerartikelen te maken.

Juist dat natuurlijke past bij het Tuincentrum in Heesch. Immers groen en sfeer zijn de speerpunten bij deze onderneming. Met praktisch gemaakte voorbeelden doet de klant inspiratie op die makkelijk toepasbaar is in de eigen woonomgeving. “Wij hebben een open en transparante presentatie gemaakt, met een natuurlijke overgang van de diverse kleur- en sfeerthema’s” zo melden de medewerkers. Juist dat open karakter van de show maakt dat de consument een veel beter overzicht heeft van de diverse sferen die er zijn aangebracht.
Al bij binnenkomst valt direct op dat er met veel natuurlijke materialen wordt gewerkt. Een prachtig verlichte boom is daarvan al het bewijs. Tot op de laatste dag is er nog hard gewerkt om alles tip top voor elkaar te krijgen.
Tuincentrum Meijs hecht er veel waarde aan de seizoenen in het bedrijf tot zijn recht te laten komen. Daarom is er in het najaar eerst een fraaie herfstpresentatie geweest met planten en producten die juist het mooist zijn in die periode. “We moeten niet vergeten dat met name het najaar een ideale tijd is om de tuin van nieuwe planten te voorzien”, zegt een van de medewerkers.
Daarom is half november een prachtige start voor de kerstshow. Vanaf 2 december staan ook de kerstbomen, vers gestoken of gezaagd, weer op het tuincentrum klaar om binnen of buitenshuis de feestdagen extra aangenaam te maken. De medewerkers staan dan ook weer paraat om de klanten wanneer ze dat willen te helpen bij het maken van goede keuze. Bij die gastvrijheid hoort ook een gratis kop koffie of thee.
Tuincentrum Meijs vindt u aan de Bosschebaan 23 in Heesch en is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur met op vrijdag koopavond tot 21.00 uur en op zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14091