Datum plaatsing: 17 november 2017

Wethouder Jos van Son legt functie neer


Wethouder Jos van Son legt functie neer


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Vrijdag heeft wethouder Jos van Son besloten zijn wethouderschap te beŽindigen. Dat doet hij per direct. Hij heeft hierover een brief aan de gemeenteraad gestuurd.

De wethouder is 15 november door de politie geverbaliseerd. Hij bestuurde op dat moment zijn auto onder invloed van te veel alcohol. Deze overtreding mag niemand maken, zo geeft hij aan in de brief.

Jos van Son: ďIn verband met mijn functie en verantwoordelijkheid in het openbaar bestuur van Ďs-Hertogenbosch heb ik nu geoordeeld dat ik mijn wethouderschap per direct moet beŽindigen.Ē

Het college van burgemeester en wethouders heeft kennis genomen en respecteert zijn besluit. Dat schrijft het college in een brief aan de gemeenteraad. De continuÔteit van het dagelijks bestuur staat voor het college voorop: ďWe doen al het nodige om hier zorg voor te dragen in het belang van onze gemeente. Op korte termijn nemen we een besluit over de verdeling van de portefeuille van wethouder Van SonĒ.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14142