Datum plaatsing: 27 november 2017

Kerstconcert Wederkomstkerk Den Bosch's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): We hebben nog maar net de warme herfstdagen van oktober achter de rug of we richten onze blik al weer op de feestmaand december. Natuurlijk, de dagen worden korter, de temperatuur zakt en alles lijkt wat somberder. Maar het licht van Kerstmis zal ook dit jaar weer schijnen en "warmte" brengen bij veel mensen. Wij verheugen ons er enorm op dat wij een bijdrage mogen leveren aan het warme gevoel van Kerstmis. In ons 15-jarig jubileumjaar geven wij namelijk een special Kerstconcert op zaterdag 16 december 2017. U bent van harte welkom in de Wederkomstkerk, Rijnstraat 20 te 's Hertogenbosch. De kerk is om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur.

We zingen een 20-tal kerstliederen waaronder traditionele nummers zoals: "Stille nacht" en "I'm dreaming of a white Christmas". Daarnaast zullen we ook een aantal eigentijdse nummers vertolken zoals: "Underneath the tree" en "" Rockin around the Christmas tree". Zowel uptempo als wat meer rustige nummers komen aan bod. Gospelpopkoor Spirit gaat ervoor zorgen dat na afloop iedereen met een heerlijk kerstgevoel weer huiswaarts keert.

Kaartjes 7,50 per persoon zijn te reserveren op het e mailadres van Gospelpopkoor Spirit: info@spiritgospelpop.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12193