Datum plaatsing: 26 november 2017

Opening ontmoetingsplek Geffen op 9 december


Opening ontmoetingsplek Geffen op 9 december


Geffen (Oss): Opening ontmoetingsplek Geffen op 9 december Iedereen is van harte uitgenodigd voor de opening van
KOM DíR IN. Dť ontmoetingsplek voor alle Geffenaren staat op het dorpsplein en is een initiatief van Geffen Zorgt.

Opening
De opening vindt plaats op zaterdag 9 december 2017
(tijdens ĎLate Night Shoppingí). U bent tussen 18.30 uur tot 22.00 uur van harte welkom om binnen te komen lopen op Dorpsplein 13.

De officiŽle opening en de onthulling van het logo wordt om 19.00 uur verricht door wethouder Annemieke van de Ven. Daarnaast kunt u genieten van een kop koffie, thee en wat lekkere hapjes. En vertellen wij graag iets meer over ons initiatief.

Wat is KOM DíR IN?
KOM DíR IN is een van de projecten van ĎGeffen Zorgtí. KOM DíR IN is opgestart en wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Onze ruimte is een plek waar alle inwoners van Geffen kunnen binnenlopen voor een lekker kopje koffie of thee en een gezellig praatje. Naast een gezellige en laagdrempelige inloop is KOM DíR IN ook een plek waar activiteiten voor en door Geffenaren een plekje kunnen krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bloemschikken, koken, kaarten en sjoelen.
Wilt u uw hobby of talent samen met anderen delen? KOM DíR IN biedt u graag een plek en helpt met het opzetten van de activiteit. We willen een plek zijn van en voor iedereen. Wees welkom!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31075