Datum plaatsing: 04 december 2017

Geniet van de pracht van De Hooge Heide tijdens het Winterfest


Geniet van de pracht van De Hooge Heide tijdens het Winterfest


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2017 organiseert Zorghoeve Mariaburg het Winterfest. D uitgelezen kans om op een vrijblijvende manier kennis te maken met het bijzondere leven op de zorgboerderij en te genieten van de pracht van Natuurgebied De Hooge Heide tijdens een winterwandeling. Het Winterfest is een evenement voor jong en oud, het leukste dagje uit voor iedereen!

Een sfeervol decemberfeest

De decembermaand staat voor sfeer en gezelligheid. En dat is wat het Winterfest is: een sfeervol decemberfeest. Van smaakvolle hapjes en drankjes zoals glhwein en verse broodjes worst tot tal van gezellige kraampjes met foute kersttruien, kleding, sieraden, seizoenproducten, kerstbomen en door de clinten gemaakte kerstdecoratie. Speciaal voor de kinderen is er een draaimolen, een springkussen en is er de mogelijkheid tot boerderij dieren knuffelen. Dit alles leuk aangekleed in winters sferen.

Winters wandelen in het Brabantse land

Natuurgebied De Hooge Heide is een divers en fraai stukje Brabant. Het is het landelijke gebied tussen Rosmalen, Nuland en Berlicum. Natuur, landschap, wonen en zorg gaan hand in hand. En dat maakt De Hooge Heide zo bijzonder. Ervaar de pracht van het winterse landschap zelf tijdens een georganiseerde winterse wandeling.

Geniet en beleef het zelf: ga naar het Winterfest op Zorghoeve Mariaburg. Je bent van harte welkom op vrijdag 8 december van 13.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Gratis entree.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31485