Datum plaatsing: 28 november 2017

Prinsenreceptie Stichting Carnaval HeeschHeesch (Bernheze): Als Stichting Carnavalsviering Heesch bieden wij onze nieuwe Prinsen en hun Adjudanten een receptie aan, om alle Krullendonkers en buitendorpers in de gelegenheid te stellen hen te feliciteren. Deze receptie zal gaan plaatsvinden op zondag 10 december 2017 van 13.00 uur - 18.00 uur in onze Residentie Cultureel Centrum de Pas in Krullendonk.
Hierbij nodigen wij u graag uit bij dit evenement aanwezig te zijn om hen te komen feliciteren. Beide Prinsen en hun Adjudanten zullen u op deze middag graag in een carnavaleske ambiance ontvangen. Wij hopen dat u van deze uitnodiging gebruik maakt en vragen u om aan te melden op onderstaand mailadres.Voor vragen betreffende de receptie kunt u bij Sander terecht.
Omdat wij streven naar een goede planning is het belangrijk dat wij daarvoor van u horen hoeveel tijd u nodig denkt te hebben op het podium. Gelieve dit aan te geven en te trachten u daaraan te houden. Contactadres Prinsenreceptie: Sander van de Ven email: sanderven@gmail.comUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15648