Datum plaatsing: 29 november 2017

‘Hart voor Muziek’ in de Berchplaets


‘Hart voor Muziek’ in de Berchplaets


Berghem (Oss): Het populaire tv-programma Hart voor Muziek komt naar Berghem. Op zondag 3 december vanaf 14.00 uur treden de grootse Nederlandstalig artiesten op in de Berchplaets. Onder hen Roxeanne Hazes, Jannes, Rene Schuurmans, Stef Ekkel en Berghems’eigen Randy Voet. Kaarten zijn verkrijgbaar in de Berchplaets en cafe Tante Toetje en via www.fp2000.nl/entreekaarten. Wees er snel bij want zoveel geweldige artiesten op één middag maak je nooit meer mee!

De zaal van de Berchplaets gaat op zondag 3 december om 13.00 uur open. Vanaf 14.00 uur volgt dan een onophoudelijke parade van alle topartiesten uit het Nederlandstalig genre. Er worden zes tv-shows opgenomen met oeder 6 artiesten. Die laten hun nieuwste singles horen maar ook de grootste hits uit het verleden passeren de revue. De opnames worden straks zes weken lang uitgezonden op Omroep Brabant.
Deze muzikale zondagmiddag kent eigenlijk louter hoogtepunten, want alleen de allergrootste artiesten en de grootste talenten verdienen een plek in de uitzendingen van Hart voor Muziek. Naar Berghem komen onder meer Django Wagner, Stef Ekkel, John de Bever, Pascal Redeker, Ferry de Lits, John West, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Nelis Leeman, Roy Donders, Henk Damen, Henk Bernard, Rene Schuurmans, Mart Hoogkamer, Joeri Plaizier, Samantha Steenwijk, Helemaal Hollands, Brian Voet, Jaman, Raymon Hermans, Marco de Hollander, Wesly Bronkhorst, Frank Verkooyen, Frank van Etten, Marco Kanters, Roxeanne Hazes, Jannes én Randy Voet. Artiesten van de maand zijn John de Bever en Marianne Weber zijn verzorgen een heel speciaal mini-concert. De presentatie van de tv-shows is in handen van Ferry de Lits en het programma wordt muzikaal ondersteund door onze eigen huis DJ Fonzz.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Het gaat hard dus wacht u niet te lang want de capaciteit is beperkt! Kaarten kosten slechts €12,50 en kinderen tot en met 12 jaar betalen €5,-. Daarvoor krijgt u een middag vol gezelligheid en boordevol muziek van 14.00 uur tot het einde om circa 18.00 uur.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13283