Datum plaatsing: 28 november 2017

Bernheze verbouwt hal gemeentehuis voor 160.000 euro


Bernheze verbouwt hal gemeentehuis voor 160.000 euro


Heesch (Bernheze): De afgelopen jaren is er veel bezuinigd. Minder ambtenaren, minder onderhoud in de openbare ruimte, minder en lagere subsidies. Noodzakelijke herinrichtingen van straten en pleinen zijn uitgesteld zodat het nog jaren duurt voordat de dorpen voor voetgangers en fietsers veiliger worden. Een en ander werd ingegeven door de financiele situatie waarin de gemeente verkeerde. Nog de voorbije weken werd een extra korting op de verenigingen aangekondigd.
Toch trekt het college veel geld uit voor een verbouwing van de publiekshal van het gemeentehuis aan de Misse in Heesch. Te weinig privacy voor de klant is het meest gehoorde argument. Er zouden niet voldoende kamers in het gemeentehuis voor privacygevoelige gesprekken. Vreemd in een tijd waarin ambtenaren en wethouders steeds vaker naar buiten gaan voor het gesprek bij u aan de keukentafel en de bezetting in het gemeentehuis in Heesch steeds verder omlaag gaat. De verbouwing van de hal is voor meerdere partijen in de gemeenteraad dan ook weggegooid geld. De meerderheid in de raad vindt de uitgave echter prima.




Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

overheid nieuws

© 2017 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17177