Datum plaatsing: 29 november 2017

Maiky’s Catering 4 dagen per week open


Maiky’s Catering 4 dagen per week open


Vinkel ('s Hertogenbosch): Steeds meer mensen ontdekken wat Maiky’s Catering & Workshop in Vinkel voor hen kan betekenen. Maikel & Riky Eijsvogels krijgen het dan ook steeds drukker. Zo zeer zelfs dat Maikel zijn baan als kok bij Danny’sheeft opgezegd om zich fulltime op zijn bedrijf te kunnen richten. Dat maakt het ook mogelijk dat Maiky’s Catering vanaf 1 december voortaan vier dagen per week, van woensdag tot en met zaterdag, geopend is.

Twee jaar geleden begonnen Maikel & Riky Maiky’s Catering & Workshops. Gewapend met onder meer 18 jaar ervaring bij slagerij en catering Eijsvogels. Maiky’s Catering & Workshops verzorgt 7 dagen per week de catering u kunt er o.a. terecht voor de lekkerste warm en koud buffetten, opgemaakte koude schotels en gourmetschalen. Daarnaast kunt u er terecht voor vleespaketten en kant-en-klare gerechten. Maiky’s biedt volop mkeus in past, aardappel of groentegeechten, vleesgerechten en visgerechten maar ook stamppotten en soepen uit eigen keuken. Het ligt in de bedoeling die ook warm te gaan aanbieden, ideaal voor als u eens niet zelf wilt of kunt koken.
Maiky’s biedt daarnaast een foodkar aan die in is te zetten voor de meest uiteenlopende gelegenheden met bijvoorbeeld satéstokjes met stokbrood en saté saus, broodjes hamburger, kip cajun of pulled pork, warm en koud buffet en soepen.
In de eigen keuken, in het prachtige pand aan de Brugstraat naast de Coop Supermarkt, wordt ook een zeer divers workshop-programma aangeboden. Een hartstikke leuk uitje voor bijvoorbeeld vriendinnen, families, vrijgezellenfeesten en groepsuitjes. Op de website staat altijd het actuele aanbod: www.maikyscatering.nl.
Voor meer informatie kunt u bellen met 073-6908730 of 06-37315115
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16363