Datum plaatsing: 30 november 2017

Aanmelding Nulandse Kwis gaat hardNuland ('s Hertogenbosch): Sinds 1 november kun je inschrijven voor de tweede editie van de Nulandse Kwis via www.nulandsekwis.nl. Vorig jaar deden er maar liefst 87 teams mee! En al op de eerste inschrijfdag van dit jaar stroomden de aanmeldingen binnen. Zorg dat jij er dit jaar ook (weer) bij bent. Dus trommel nu alvast je team bij elkaar en schrijf in!

De Nulandse Kwis is er voor iedereen  Gezelligheid staat voorop. De Nulandse Kwis is er voor iedereen die het leuk vindt om samen met buren, vrienden, familie, sportteam of collega’s de hersens te laten kraken. Minimaal één teamlid moet in Nuland wonen maar de rest mag ook elders vandaan komen. De minimale leeftijd is 16 jaar. Ons advies: zorg dat je met minimaal 8 tot 10 personen bent!  
Donderdag 28 december vindt de kwisavond plaats. Inschrijven doe je vanaf 1 november via www.nulandsekwis.nl. Op de avond zelf betaal je het inschrijfgeld á € 15,- en haal je tussen 18.30 en 19.00 uur het kwisboek op bij de organisatie. Thuis ga je samen met je teamgenoten aan de slag. Uiterlijk 23.30 uur lever je het kwisboek weer in. Tijdens de feestavond op zaterdag 13 januari 2018 bij café-zaal Kerkzicht wordt het prijzengeld verdeeld, ontvangt de winnaar de wisseltrofee en wordt ook de Rode Lantaarn uitgereikt aan ‘de beste van de léste’. 
De kwis bestaat uit tien categorieën van elk tien vragen. Nieuwsgierig naar wat de categorieën van dit jaar zijn? Houd onze Facebook-pagina in de gaten. Hier maken we wekelijks één van de tien categorieën bekend. Altijd handig om te weten, zo kan jouw team zich vast optimaal voorbereiden! Naast de 100 kwisvragen is er natuurlijk ook de superspannende Geheime Opdracht.   
Volgen kan via www.nulandsekwis.nl en via Facebook.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28994