Datum plaatsing: 03 december 2017

Open huis in kerstsfeer bij dagbesteding Ons PlekskeVinkel ('s Hertogenbosch): Zondag 10 december van 13:00 tot 17:00 uur opent Ons Plekske aan de Brugstraat 60 in Vinkel de deuren voor alle belangstellenden. Het open huis staat in het teken van kerst. Er worden eigen gemaakte kerstartikelen & kerstbomen gepresenteerd en diverse versnaperingen gemaakt die u ter plekke kunt proeven. Uiteraard is de Kerstman uw gastheer! Dit alles in samenwerking met Moes&Tuin.

Dagbesteding Ons Plekske is een professionele kleinschalige dagbesteding. Wij verzorgen dag- en vrijetijdsbesteding op gebied van horeca, tuinieren, sport, muziek en diverse workshops. Wij geven professionele begeleiding zowel individuele- en groepsbegeleiding, ook is er ambulante begeleiding. Wij bieden een werkplek op maat aan, waarbij wij kijken naar de vraag achter de vraag. Zodat de jongeren een bijdrage leveren aan het werkproces en deel uit maken van de maatschappij. Anderzijds bieden we sport- en vrijetijd, zodat de jongeren de kans krijgen het hoofd leeg te maken. Zodat ze het beste uit henzelf kunt halen.

Wij staan voor gelijkwaardigheid. Een werk- en dagbesteding waar we op een respectvolle manier, een zinvolle dagbesteding hebben. Waar je je talenten mag ontplooien. We luisteren naar jouw keuzes, en jouw hulpvraag. Op deze manier denken wij dat dit je zelfvertrouwen geeft. Kortom: een plek waar het mogelijk is te zijn wie je bent en te doen waar je goed in bent!!

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27531