Datum plaatsing: 01 december 2017

Uitleg Prins hints Knollenrijk


Uitleg Prins hints Knollenrijk


Berghem (Oss): Jaaaaaaa! De uitleg van de hints! Natuurlijk waren de hints ook dit jaar weer veeeeeeel te makkelijk. Voor de mensen die het allemaal allang wisten: lees niet verder. Voor de rest volgt hier de uitleg van de hints.

1) De voorbeelden liggen op straat: Prins John woont in de Maishof, een straat waar ook een oud-prins en een adjudant wonen. Adjudant Mark woont in de Molenweg, en zoals we allemaal weten wonen daar ook een aantal oud-prinsen!

2) St. Josefschool jongens: Adjudant Mark heeft op de St. Josefschool gezeten vroeger. Maar Prins John ook! Alleen dan wel in Lithoijen, waar hij is opgegroeid.

3) Ze behoren tot de laatste der Mohikanen: Zowel John als Mark behoorden tot een van de laatste lichtingen jongemannen die nog in militaire dienst moesten.

4) Ze houden wel van een feestje: Een beetje een non-hint. Alle prinsen en adjudanten houden van feestjes!

5) Geboren leiders: Zowel John als Mark zijn in het dagelijks leven projectleider.

6) De kerk in het midden: John woont nu nog in de Maishof, maar gaat binnenkort verhuizen naar de Spaanderstraat. En dan ligt de kerk precies in het midden tussen het huis van John en dat van Mark....ongeveer precies dan...

7) Duurzame sales is toch wel hun ding: Beide heren zijn werkzaam in de installatietechniek, en steeds meer bezig in de toepassing van duurzame technieken. Maar er is nog een veel belangrijkere uitleg: Ze maken beiden deel uit van de commissie Openbare Verkoop (Mark is zelfs sinds dit jaar de voorzitter), en veel duurzamer dan het verkopen van tweedehands spullen wordt het niet toch?

8) Ze zijn verliefd op het platteland: Iedereen in het Knollenrijk is een beetje verliefd op het platteland, maar de Prins en de Adjudant in het bijzonder. Ze zijn namelijk beiden getrouwd met een boerendochter!

9) Samen carriere gemaakt: Prins John en adjudant Mark zijn 2 jaar geleden beiden lid geworden van de raad van elf. Bovendien werken zij samen in de commissie openbare verkoop. Als dit niet samen carriere maken is....

10) Hij heeft het al 11 keer gepresteerd: Dit had niets met de Pronkzitting te maken helaas. Prins John heeft al 11x de wandelvierdaagse gelopen, afgelopen zomer zelfs met zijn vader en zijn zoon Jelle!

11) Het begint een familietraditie te worden: Prins John is de vader van de jeugdadjudant van vorig jaar: Adjudant Jelle. En Mark is de vader van Marleen en Mart. Maar wat heeft dat met deze hint te maken? Helemaal niets. Alleen we weten natuurlijk allemaal dat Mark ook de broer is van oud-prins Dimitri. En dus begint het een familietraditie te worden!

Zo dat waren ze dan weer alle elf. Zoals gebruikelijk is er weer geen speld tussen te krijgen. Vindt u van wel? Dan heeft u pech want over de uitleg van de hints wordt verder niet meer gecommuniceerd


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14399