Datum plaatsing: 04 december 2017

Concert Neva-ensemble bij ECR Sibelius


Concert Neva-ensemble bij ECR Sibelius


Oss (Oss): Het Neva-ensemble uit Sint Petersburg geeft op dinsdag 19 december om 15.00 uur een concert bij ECR Sibelius.

Het kleine Russische koor (twee zangeressen, drie zangers en een pianiste) zingt een paar liederen van Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, kerstliederen, gevolgd door Russische volksmuziek, over lief en leed van het uitgestrekte platteland. Het concert wordt afgesloten, begeleid door de pianiste, met aria's, duetten, romances en trio's van beroemde (Russische) componisten. Als ensemble, maar ook als solisten staat het Neva-ensemble bekend om hun zuivere vocale prestaties.

De toegangsprijs voor het concert is voor GGG-leden 5,00 en voor niet GGG-leden 6,50. Dit is inclusief n kopje koffie of thee en iets lekkers. Van tevoren aanmelden is gewenst via (T) 0412 625 937. Het adres is Sibeliuspark 136 te Oss.

ECR Sibelius is een woonzorgvoorziening waar alleen of samen met een partner zelfstandig en levensloopbestendig gewoond kan wonen. Ook kunnen mensen hier tijdelijk verblijven in een zorghotelstudio.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12874