Datum plaatsing: 01 december 2017

Politie Oss speelt voor Sinterklaas, €18.000 aan gestolen speelgoed terug bij eigenaar!


Politie Oss speelt voor Sinterklaas, €18.000 aan gestolen speelgoed terug bij eigenaar!


Oss (Oss): Op 20 november van dit jaar werd er ingebroken in een pand aan de Rossinistraat. Op dat moment was er in het pand speelgoed opgeslagen. De daders gingen er vandoor met enorm veel speelgoed dat goed was voor 18.000 euro aan verkoopwaarde.
Een onderzoeksteam vanuit de politie ging met de zaak aan de slag. Uiteraard hebben we er alles aan gedaan om de goederen zo snel mogelijk boven water te krijgen.
En dat is gelukt! Op 24 november vond er een actie plaats in Oss waarbij 4 verdachten werden aangehouden. Het grootste deel van het gestolen speelgoed werd aangetroffen en in beslag genomen. Hiervoor hebben we inmiddels drie woningen doorzocht. De verdachten zijn 4 mannen, waarvan 3 uit Oss en een uit Den Bosch. De verdachten zijn 20, 21, 25 en 30 jaar oud.
Het onderzoek is nog in volle gang, maar gelukkig kon het aangetroffen speelgoed vandaag al terug naar de rechtmatige eigenaar. De benadeelde was zo blij dat ze het speelgoed voor de feestdagen terug had gekregen, dat ze de politie Oss trakteerde op gebak!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20562