Datum plaatsing: 02 december 2017

Sint Koopzondag in Aangenaam Heesch


Sint Koopzondag in Aangenaam Heesch


Heesch (Bernheze): Op een aangename manier je sint- en surprisecadeautjes kopen? Dat kan op zondag 3 december in het centrum van Heesch, van 12.00 tot 17.00 uur. Gratis en dichtbij parkeren. Kom ook Sintshoppen in Aangenaam Heesch! De kids kunnen zich vermaken met een Pietenspeurtocht.

KERSTACTIE: Voor wie wil je een wens doen? Wie gun je een kerstpakket?
Aangenaam Heesch heeft dit jaar weer een hartverwarmende actie. Je kunt een wens doen voor een ander! Wie weet gaat deze wens in vervulling. Onder alle overige inzendingen worden kerstpakketten verloot.

Hoe werkt de Kerstactie?
Kom je shoppen in Heesch, dan ontvang je bij de deelnemende ondernemers een voucher, waarmee je kunt doorgeven voor wie je een wens wilt doen en welke wens dit is. Tijdens de kerstkoopzondag op 17 december wordt om 14.00 uur bij de kerststal aan t Dorp bekend gemaakt, welke wens in vervulling zal gaan en wie er een kerstpakket wint.

Deze hartverwarmende actie (van 3 t/m 15 december) is mogelijk gemaakt door de deelnemende ondernemers en Aangenaam Heesch. De ingevulde vouchers kun je inleveren bij Depot, CC De Pas, Albert Heijn, Jumbo Wiegmans, DressUp-Instyle en Karwei.

Voor al je Sint-aankopen, je dagelijkse verse boodschappen, heerlijke en eerlijke producten of onthaasten met een kop koffie kun je terecht in Aangenaam Heesch. Er is een verrassend aanbod in een gezellige omgeving die vertrouwd aanvoelt.

Ben je een levensgenieter? Volg de social media van Aangenaam Heesch.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17219