Datum plaatsing: 05 december 2017

Gestelse Winterfair


Gestelse Winterfair


Gestel (Sint-Michielsgestel): Ook in Sint-Michielsgestel wordt een winterfair gehouden op zondag 10 december. Aan het begin van deze feestmaand wordt het Petrus Dondersplein opnieuw omgedoopt tot Petrus Winterplein. Met kerstbomen en kerstkramen, een lopende kerstman en sneeuwpop, met een clown en veel muziek, aangevuld met kerstkramen en dansen op het podium is er aan jong en oud gedacht. De winterse sfeer zal een bijzondere en gezellige warme uitstraling geven aan het centrum.

Het lijkt carnavalsvereniging de Bokkenrijders met hulp van de lokale Scouting gelukt te zijn na enkele opbouwjaren een volwassen winterfair aan te bieden aan de dorpsbewoners. Het Petrus Winterplein zal een nog sfeervollere winterse uitstraling krijgen dan in de eerste jaren. Dit met een volledig winters programma tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Zie ook de gratis aanwezige flyers. De winterse kerstartikelen liggen klaar in de kramen die op allerlei wijze de gewenste kerstsfeer zullen oproepen met op de achtergrond de hedendaagse kerstliederen en diverse optredens.
Ook aan de inwendige mens is gedacht met winterse soep, geurige lekkernijen en de smaak en reuk van glühwein. Met ook nog warme chocolademelk kan het niet anders zijn dan dat de bezoeker zich geheel waant in de zo gezellige en warme kerstsfeer. Hierbij zullen natuurlijk de kerstbomen en de vuren van de houtkachels het centrum van het winterplein nog meer warmte geven. Ook de wensboom van De Gestelse Coalitie is aanwezig. Hier kunt u een wenskerstbal ophangen met daarin uw wens voor Sint-Michielsgestel.

Ondernemers ook betrokken en actief

Om het publiek nog meer te bieden is een verhoogd podium onder de toren geplaatst. Dit wordt vanaf 12.00 uur afwisselend bezet door de muziek van PB. Band, Springbokskes, Gym en Dans Ravenschot, Sambaband Amizade en onder meer ook JHK Bokkendonk. Maar dat is zeker nog niet alles. Vanaf 14.30 uur wordt er een Mega Kerstbingo gehouden waarbij iedereen kan zien dat ook de lokale ondernemers hun bijdrage aan deze organisatie hebben gegeven. Met prijzen zoals 1 minuut gratis boodschappen doen, waardebonnen, fotoshoots, modekleding en schoenen kan er gesproken worden over een grote steun van de gulle Gestelse ondernemers die zich ook dit keer weer als ware Kerstmannen hebben gedragen. De toegang tot de winterfair is gratis waarbij u bonnen voor de kerstbingo enz. kunt kopen bij de kerstkraam van de organisatie. Meer info over deze winterfair is te vinden op de website www.gestelsewinterfair.nl en de facebookpagina. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Mocht u interesse hebben dan kunt u zich aanmelden via www.gestelsewinterfair.nl of contact opnemen met Bart Schakenraad 06-22386254.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26003