Datum plaatsing: 03 december 2017

Getuigen van bedreigende situatie Kaahovensedijk gezochtHeeswijk-Dinther (Bernheze): De politie is op zoek naar getuigen in verband met een bedreigende situatie die zich vrijdagmiddag 1 december afspeelde bij een woning aan de Kaathovensedijk in Heeswijk-Dinther. In het onderzoek is inmiddels een verdachte uit Veghel aangehouden.

Een bewoonster van een pand aan de Kaathovensedijk in Heeswijk-Dinther zou vrijdagmiddag rond 13.45 uur bedreigd zijn met een op een vuurwapen lijkend voorwerp terwijl zij in haar woning was. Zij zou in de woning zijn geweest toen een auto de oprit opreed. Hier zouden twee mannen uit zijn gestapt. En van hen zou, terwijl hij voor een raam stond, een op een vuurwapen lijkend voorwerp hebben laten zien en geld hebben geist. Toen een man met een grote hond op straat voorbij kwam lopen zouden de daders in de auto gevlucht zijn.

Aanhouding
En van de verdachten zou een bekende zijn. Het gaat om een 24-jarige man uit Veghel. Hij is zaterdagmiddag in zijn woning aangehouden voor verder onderzoek.

Getuigen belangrijk
Voor dit onderzoek is het van belang dat wij in contact komen met getuigen die mogelijk iets gezien hebben vrijdagmiddag rond 13.45 uur bij de woning aan de Kaathovensedijk. In het bijzonder spreken wij graag de man met de hond of mensen die weten wie dit is? Heb je op welke manier dan ook informatie die hiermee te maken kan hebben, deel het den. Bel 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.20229