Datum plaatsing: 04 december 2017

Winterland Oss viert 2e lustrum met mega muziekfeest


Winterland Oss viert 2e lustrum met mega muziekfeest


Oss (Oss): Op zondag 17 december a.s., zal de ijsbaan op Winterland Oss veranderen in een winters muziekfeest met talloze Nederlandstalige topartiesten, voor de tv opnames van het populaire tv programma Toppers van Oranje.

Rene Schuurmans, Samantha Steenwijk, Yves Berendse, Jacco (uit Utopia), Frank van Etten, Colinda, Dave Dekker, Joey Hartkamp, Gino Graus, Charelle, e.v.a. zullen zondag 17 december a.s. te gast zijn tijdens Winterland Oss op de IJsbaan.

Winterland Oss
Winterland Oss wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd en vind plaats op het parkeerterrein De Wal in Oss. Omringd door een Winterse aanblik, met talloze Winterse stalletjes een groot verwarmd en sfeervol horecapaviljoen en dat alles rondom een prachtige ijsbaan, die zondag 17 december a.s. niet alleen plaatsmaakt voor talloze topartiesten, maar waar tijdens de opnames geschaatst kan blijven worden voor de cameras van Toppers van Oranje.

Aanvang
De opnames van Toppers van Oranje begint 14:00 uur en duren tot 18:00 uur, met non-stop live muziek. De kassa van Winterland op zondag 17 december a.s. zijn de hele dag open.

Weekblad Story
Koop je online of aan de kassa een entree ticket, dan krijg je een GRATIS mini abonnement op Weekblad Story.

Win een wintersport vakantie
Ook maak je kans op een gratis wintersportvakantie voor 2 personen van 17 t/m 23 maart a.s. naar de feestweek in Oostenrijk, verzorgd door Van der Valk Reizen.

Entree
De entree bedraagt 13,50 online en 15,00 aan de kassa van Winterland Oss (Dit is wel inclusief een mini abonnement op weekblad Story en je maakt kans op een gratis wintersport vakantie voor 2 personen met Van der Valk Reizen.) Wil je zeker zijn van een ticket, bestel dan online. via www.toppersvanoranje.tv of via www.ticketpoint.nl of via www.sternieuwkuijk.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11679