Datum plaatsing: 08 december 2017

Kerstmarkt in SterrebosOss (Oss): Op zaterdag 16 december van 11.00 -16.00 uur vindt er een grote kerstmarkt in de Ruwaard plaats op twee locaties: in serviceflat Sterrebos & in d地 Iemhof. Deze kerstmarkt is ontstaan door een samenwerking van bewoners van de dichtersbuurt, Rucrea, d地 Iemhof, Wijkraad, BrabantWonen, Ons Welzijn en serviceflat Sterrebos.

Aan de kant van de Brederodestraat staan tenten die als sluis dienen om van de ene locatie naar de andere te lopen. Op de kerstmarkt kunt u wellicht wat inkopen doen voor de naderende feestdagen. Er zijn veel verschillende producten te koop: sieraden, kerstballen, kaarsen, honing etc. Maar ook zullen er activiteiten zijn waarbij u informatie kunt verkrijgen.

De markt wordt muzikaal opgeluisterd door een draaiorgeltje en andere soorten muziek. En wilt u een gokje wagen: in d地 Iemhof is een loterij en in Sterrebos een enveloppenspel. Om de sfeer te verhogen lopen er verklede figuranten rond.

Er zijn activiteiten voor kinderen. Zij kunnen o.a. een kerststukje maken en marshmallows roosteren boven een van de vuurkorven. Uiteraard is de Kerstman ook aanwezig!

Aan het inwendige van de mens is ook gedacht. Wij nodigen u uit om dit zelf te komen ervaren. Kortom een bezoekje aan deze markt is zeker de moeite waard.

Dit sfeervolle evenement is gratis toegankelijk. Iedereen is van harte welkom in Sterrebos, Sterrebos 62 in Oss en in d地 Iemhof, Sterrebos 35 in Oss.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.27050