Datum plaatsing: 05 december 2017

ZLTO Oss komt met ‘Stoere Boeren aan tafel’-kalender


ZLTO Oss komt met ‘Stoere Boeren aan tafel’-kalender


Regio (Oss): Op 16 december vindt in Oss dé Boerenkerstroute plaats. Vier agrarische bedrijven in kerstsfeer zetten op zaterdag 16 december van 13.00 tot 18.00 uur hun staldeuren voor je open. Je kunt o.a. kennis maken met lokale ondernemers, bedrijven bezichtigen, er is een indoor kerstmarkt, een knutselactiviteit voor de kinderen enz. Dus kom en ervaar het platteland! Ontdek de oorsprong van voedsel.

Tijdens deze Boerenkerstroute lanceert de ZLTO een "Stoere Boer aan tafel" kalender. Twaalf jonge, lokale stoere boeren op hun mooist op de foto gezet. De toekomstige generatie voedselproducenten verdienen onze aandacht. Dagelijks zorgen zij voor ons voedsel! Zij werken vol passie en toewijding met hun vee en op het land.
De 12 trotse boeren zijn varkenshouder Robert uit Oss, Luuk uit Lithoijen, konijnenhouder Jacq uit Vinkel, melkveehouders Maurice uit Oss, Jorrit uit Herpen, Bram uit Berghem, Cees uit Vinkel, Stan uit Oijen, shiitake kweker Nick uit Teeffelen, Jurian uit Geffen, loonwerker Math uit Oss en de gebroeders Maarten en Erwin uit Macharen.
De kalender is te bestellen voor € 7,50 en een gedeelte van de opbrengst gaat naar een goed doel. Deze kalender is vanaf NU te reserveren via zltoossdenbosch@zlto.nl en op te halen tijdens de Boerenkerstroute. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26828