Datum plaatsing: 06 december 2017

Informatiemarkt voor mensen met dementie en hun mantelzorgers


Informatiemarkt voor mensen met dementie en hun mantelzorgers


Nuland ('s Hertogenbosch): In CC de Pas in Heesch is op vrijdagmiddag 8 december van 14.00 tot 16.00 uur een informatiemarkt voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Deze markt is voor iedereen die geďnteresseerd is in activiteiten, zorg en steun bij geheugenproblemen en dementie. De toegang is gratis. Je bent van harte welkom!

Op de markt kunt informatie krijgen over activiteiten, zorg en begeleiding. Welke hulp, begeleiding of steun is er voor mensen met dementie en hun omgeving? Welke hulp is passend in uw situatie? Wat kost deze hulp of begeleiding en is er een indicatie of verwijzing voor nodig? Welke activiteiten zijn er? Je kunt met al uw vragen terecht bij medewerkers van zorgorganisaties, ONS welzijn en vrijwilligersorganisaties. De Alzheimerstichting kan je informeren over dementie en over de activiteiten die zij organiseert. De WMO consulenten van de gemeente Bernheze kunnen je vertellen over de voorzieningen waarvoor een WMO indicatie nodig is en hoe je die kunt aanvragen. Je kunt vrijblijvend met alle aanwezigen in gesprek gaan.

Ook als je alleen even een praatje wil maken en een kop koffie wil komen drinken, ben je van harte welkom. Deze informatie en ontmoetingsmiddag wordt georganiseerd door de Raad Gecoördineerd Ouderenwerk Heesch, de KBO afdeling Heesch, Dorpsplein Heesch en de werkgroep Dementie vriendelijk Bernheze. Facebook: Dementie vriendelijk Bernheze. Email: Dementievriendelijkbernheze@gmail.com. Voor meer informatie kun je ook bellen: 06-53341287 .Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24762