Datum plaatsing: 05 december 2017

Afvalkalender 2018 gemeente Oss beschikbaarOss (Oss): De afvalkalender van 2018 is beschikbaar. Op de afvalkalender staan alle ophaaldagen voor het aankomende jaar. De kalender van 2018 kunt u digitaal opvragen en/of zelf printen. Dat kan via www.mijnafvalwijzer.nl of de gratis app AfvalWijzer.

Voordelen app AfvalWijzer
De gratis app AfvalWijzer bestaat sinds september 2014 voor gemeente Oss. U kunt in de app instellen dat u automatisch een melding krijgt als het afval opgehaald wordt. Daarnaast wordt u met een extra melding op de hoogte gebracht als er tijdelijke veranderingen zijn. Bijvoorbeeld bij uitval van een vuilniswagen door gladheid of als de ophaaldag wijzigt. Let op: hiervoor moet u pushberichten toestaan! De AfvalWijzer app is gratis te downloaden en bruikbaar voor iPad, iPhone, Android- en Windowsphone. U herkent de app aan het groene logo met witte container.

Hulp nodig?
Hebt u hulp nodig bij het downloaden van de app of het printen van uw kalender? Bel dan de gemeente via 14 0412. Hebt of gebruikt u geen computer, smartphone of tablet? Dan kunt u bij de gemeente telefonisch een papieren kalender aanvragen via 14 0412.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11212