Datum plaatsing: 05 december 2017

Band organiseert Seniorenbijeenkomst BerlicumBerlicum (Sint-Michielsgestel): Volgende week dinsdag 12 december slaan politie, notaris en Rabobank de handen ineen om 70-plussers uit Berlicum in Den Durpsherd voor te lichten over veiligheid, notariŽle aangelegenheden en veilig en zelfstandig bankieren. Inmiddels zijn er 70 aanmeldingen ontvangen van Berlicumse leden van de bank.

Aanleiding
Het initiatief voor deze bijeenkomst is genomen door Rabobank Hart van De Meierij. Omdat we een betekenisvolle coŲperatieve bank willen zijn voor de plaatselijke gemeenschap is ťťn van onze maatschappelijke themaís ĎFinanciŽle educatieí van jong tot oud. Omdat bankieren vandaag de dag vooral digitaal verloopt, bieden we onze klanten graag hulp bij hun bankzaken, met daarbij ook oog voor notariŽle zaken als het Levenstestament en veiligheid, zoals babbeltrucs aan de deur.

Wij nodigen u graag uit
Graag nodigen wij u uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn en hieraan aandacht te besteden in uw publicatie. De uitnodiging met alle specificaties is bijgesloten.
Mocht u deze ochtend niet fysiek aanwezig kunnen zijn, dan zijn we uiteraard ook graag bereid om schriftelijk uw vragen te beantwoorden.

Hopelijk ontmoeten we u dinsdag 12 december. U kunt zich melden bij mijn collega-presentatoren Cindy Groenendaal en Marlies van Weert, Manager Particulieren Bas van Doorn of bij ondergetekende. Tot dan!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15132