Datum plaatsing: 05 december 2017

Opening Rabo Woonwinkel in Geffen op 9 december


Opening Rabo Woonwinkel in Geffen op 9 december


Geffen (Oss): Rabobank Oss Bernheze investeert in een flexibel netwerk van kleinere contactpunten, nog dichter bij haar klanten. Zo opent de bank op zaterdag 9 december een Rabo Woonwinkel aan het dorpsplein in Geffen. Een contactpunt waar mensen terecht kunnen met alle financiële woonvragen, van hypotheek tot woonlasten.

Het is een feit waar alle banken mee te maken hebben: de traditionele bankkantoren worden steeds minder bezocht. Klanten regelen hun bankzaken immers steeds meer online, waardoor fysiek contact met de bank nauwelijks nog nodig is. Tegelijkertijd is er voor bepaalde groepen klanten en voor specifieke onderwerpen nog altijd behoefte aan een bank die dichtbij is. Daarom heeft Rabobank Oss Bernheze besloten om te investeren in extra contactpunten. Met deze flexibele contactpunten wil de bank nog dichter bij haar klant zijn. “We kunnen er zijn waar en wanneer de klant daar behoefte aan heeft”, zegt Ronald van Hintum, directeur Particulieren en Private Banking. De Rabo Woonwinkel is hier een mooi voorbeeld van. De Woonwinkel is een nieuw concept voor de bank en uniek in de regio. Ronald: “Je kan er op afspraak terecht met al je financiële woonvragen. Wat zijn bijvoorbeeld de financiële mogelijkheden bij de aankoop of verbetering van een woning. Of past je huidige hypotheek nog bij je toekomstige situatie?” Een groot voordeel is dat je ook zonder afspraak binnen kan lopen. “Onze adviseurs staan klaar om de woningzoekenden en huiseigenaren laagdrempelig te informeren over wonen, verbouwen en verhuizen. Je kan zonder afspraak binnenlopen en er staat altijd een kopje koffie klaar”, vertelt Ronald. Maar let op, het is geen gewoon bankkantoor; je kunt er niet terecht voor de dagelijkse bankzaken.
De Woonwinkel wordt geopend in het bedrijfsverzamelgebouw de Florijn. Onder meer Pinkse Philips Huberts notarissen en Frank van Lent Makelaar – Taxateur – Rentmeester openen daar ook hun vernieuwde kantoor. Voor de klant is dit ideaal; alle woonvragen onder één dak beantwoord. Ronald van Hintum is erg blij met deze nieuwe plek: “Wij zijn trots dat we ons samen met hen in een gebouw bevinden. En voor de klant is dit heel gemakkelijk; hij kan nadat hij bij de makelaar is geweest meteen even langs de Woonwinkel gaan voor vragen over een hypotheek. Met je droomhuis in gedachten kan je bij ons dus altijd even binnenlopen.”
Op zaterdag 9 december vindt de gezamenlijke opening plaats in de Florijn op het Dorpsplein in Geffen. De opening is onderdeel van de jaarlijkse kerstmarkt van ondernemend Geffen. Pinkse Philips Huberts, Frank van Lent en Rabobank Oss Bernheze nodigen iedereen van harte uit om op 9 december vanaf 18.00 uur aanwezig te zijn bij hun feestelijke opening. Zij staan allen voor u klaar om u rond te leiden door de nieuwe kantoren onder het genot van een hapje en drankje.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14902