Datum plaatsing: 06 december 2017

Candlelight concert Harmonie Union in NulandNuland ('s Hertogenbosch): Met swingende muziek het jaar uit! Of de kerk uit? Op zaterdag 16 december kan het allebei! Net als voorgaande jaren sluit Harmonie Union uit Nuland haar muzikale jaar af met het zo bekende Candlelight concert in de Nulandse kerk. Na de kerkmis op zaterdagavond verwarmt het orkest de kerk met haar warme klanken.
Aangevuld met een gastoptreden van het strijkkwartet Arthema zal een gevarieerd programma ten gehore gebracht worden. Het zijn niet alleen kerstliedjes die de revue gaan passeren. Naast de Kerstman komen namelijk ook de Noorse Vikingen op bezoek. Dat betekent dat onze muzikanten niet alleen te horen zijn met hun instrumenten. Als eerbetoon aan gestorven Vikingen zullen zij namelijk ook gaan zingen.
Het geheel wordt omlijst door enkele swingende kerstliederen zoals Santa Claus is coming to town en een swingende medley van diverse kerstnummers.
U bent allen van harte welkom in de Nulandse kerk. Het concert begint hier om 20.00 uur. Zien wij u dan? Toegang is gratis.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12925