Datum plaatsing: 07 december 2017

Politieloket in gemeentehuis Heesch verdwijntHeesch (Bernheze): U weet de politie steeds vaker digitaal te vinden en daar zijn we heel blij mee. Op die manier krijgt de politie sneller informatie die verder kan helpen in onderzoeken naar bijvoorbeeld woninginbraken. Tegelijkertijd gaan mensen steeds minder vaak naar het politiebureau in Oss of het politieloket in het gemeentehuis om aangifte te doen.

Om efficiŽnt te kunnen blijven werken sluit daarom het politieloket in het gemeentehuis van Bernheze met ingang van 1 januari 2018. Dankzij moderne middelen is het nu mogelijk dat de politie bij u thuis of op andere locaties langskomt om uw aangifte op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan uw werkplek, een buurthuis of bibliotheek. Een afspraak op het politiebureau in Oss behoort ook tot de mogelijkheden.

Het politieloket in het gemeentehuis verdwijnt, maar de politie blijft in de buurt en is er gewoon wanneer u haar nodig heeft. U kunt de politie 24/7 bereiken via 0900-8844 en politie.nl. Op www.politie.nl vindt u openingstijden en een overzicht van de wijkagent in uw buurt. Blijf intussen 112 bellen bij spoed en verdachte situaties.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24058