Datum plaatsing: 08 december 2017

Een unieke champagnekerstboom voor u!


Een unieke champagnekerstboom voor u!


Vinkel ('s Hertogenbosch): Wij hebben voor u een feestelijk concept! Wat is mooier om vanuit een champagnekerstboom te proosten op de feestdagen en het nieuwe jaar! Voor Luuk Broos Events klinkt het niet raar om de oren; een kerstboom van champagneglazen.

Al zoín 20 jaar bouwen wij, samen met ons team champagnepiramides. We zijn begonnen met een paar honderd glazen, maar dat zijn er inmiddels al 50.116. Dat record hebben wij dit voorjaar behaald in Madrid in opdracht van MoŽt Chandon. Al vijf keer hebben we het wereldrecord voor de grootste drinkbare champagnepiramide op onze naam weten te zetten. In het bovenste glas wordt vervolgens een magnumfles leeggegoten om het record officieel te maken. Luuk Broos Events bouwt champagnepiramides vanaf 500 glazen tot nieuwe wereldrecords.

Wat is mooier om de feestdagen en het nieuwe jaar in te luiden met een toast vanuit de champagnekerstboom? De traditionele kerstboom wordt vervangen door een glazen champagnekerstboom. Met de millenniumwisseling verbrak Luuk Broos Events een nieuw wereldrecord in het Kurhaus in Scheveningen. Klokslag 00:00 u werd de magnumfles leeggegoten, het record was officieel en er werd gelijk geproost op het nieuwe jaar.

Luuk Broos Events kan voor u een feestelijk proostmoment creŽren met deze champagnekerstboom voor de feestdagen en het nieuwe jaar! Een nieuw record kan ook op uw naam of uw bedrijf komen te staan! Een goede marketing en Pr-activiteit.

Bent u geÔnteresseerd in de champagnekerstboom, dan raden wij u aan snel te reageren. Er kunnen slechts een beperkt aantal bomen gebouwd worden. Deze champagnekerstboom kunt u bezichtigen tot en met 22 december op afspraak.

Luuk Broos Events
Brugstraat 60
5382 JE Vinkel
E info@luukbrooseventmanagement.nl
I www.luukbroosevents.com
T 06 Ė 22993301Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14564