Datum plaatsing: 27 december 2017 - Laatst gewijzigd: 30-12-2017 09:41:41

11e Bossche Nieuwjaarsduik in Oosterplas


11e Bossche Nieuwjaarsduik in Oosterplas


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 1 januari 2018 duiken weer honderden Bosschenaren samen feestelijk het nieuwe jaar in tijdens de enige echte Bossche Nieuwjaarsduik. De vrijwilligers van de Reddingsbrigade organiseren dit grootse evenement al weer voor de 11e keer. Duik jij ook mee?

Voor de toeschouwers wordt het ook een feestje. Gezellig met warme chocolademelk bij een van de kampvuurtjes of dansen op de muziek van DJ Chris van FeestMee.com.

"De Bossche Nieuwjaarsduik is al jaren de grootste van Nederland in binnenwater!" bevestigt de woordvoerder van De Unox Nieuwjaarsduiken. "Alleen een paar duiken in zee, zoals die bij Scheveningen, zijn groter dan die in de Oosterplas." Naar verwachting duiken dit jaar op 140 locaties in Nederland meer dan 50.000 dappere helden fris het nieuwe jaar in.

De Bossche Nieuwjaarsduik vindt plaats op 1 januari 2018 om 13.00 uur op het Strandbad Oosterplas, ingang voor auto's via de Maastrichtseweg. Deelnemers zijn vanaf 12.30 uur welkom om zich om te kleden en voor de warming up door. Deze frisse start van het nieuwe jaar wordt alle Bosschenaren, maar ook iedereen van ver daarbuiten, aangeboden door Reddingsbrigade 's-Hertogenbosch. Deelname is gratis, net als de erwtensoep, warme chocolademelk en de bekende oranje muts.

Samen duiken met je vrienden

Aanmelden voor de Bossche Nieuwjaarsduik is niet verplicht, maar wat is leuker dan samen de voorpret beleven op Facebook? Door je aan te melden op facebook.com/bosschenieuwjaarsduik blijf je op de hoogte van de voorbereidingen en geeft de Reddingsbrigade je tips voor een veilige duik. Meteen na de duik vind je hier ook alle foto's en filmpjes om aan je vrienden te kunnen laten zien dat jij erbij was!

Foto Henk van Esch
Voor meer informatie over de Bossche Nieuwjaarsduik: www.bosschenieuwjaarsduik.nl


Foto Henk van EschUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.26703