Datum plaatsing: 25 december 2017

Bčrgse ronde met dikke-banden-race: wielersport voor alle jeugd


Bčrgse ronde met dikke-banden-race: wielersport voor alle jeugd


Berghem (Oss): Zaterdag 13 januari gaat de jeugd weer crossen door de bossen van Berghem. De veldrit van D’n Bčrgse wielerronde bestaat uit een wielerwedstrijd voor jeugdwielrenners in alle leeftijdsklassen en er is een Dikke Banden Race.

De Dikke Banden Race is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud die nog niet aan wielersport doen. Deelname is mogelijk op je eigen fiets – geen racefiets – en wordt gereden in meerdere leeftijdsgroepen.
Na de Dikke Bandenracers is er een prijsuitreiking en krijgen alle kinderen hun officiële fotomoment op het wedstrijdpodium. Zo nemen alle deelnemers hun mooie herinneringen mee naar huis. De Dikke Banden Race start om 12.15 uur. Zowel de deelname als het lenen van een helm zijn gratis.
De wielerwedstrijden zijn tussen 11 en 15 uur. Het parcours ligt aan de Derde Heistraat in Berghem (locatie Kinderburcht). De organisatie is in handen van stichting D’n Bčrgse Wielerronde. Entree gratis. Informatie en aanmelden: www.bergsewielerrronde.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14959