Datum plaatsing: 25 december 2017

Zilveren jubileum Hans van Gerwen Edelsmid


Zilveren jubileum Hans van Gerwen Edelsmid


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Hans van Gerwen Edelsmid uit Rosmalen is al vijfentwintig jaar de specialist op het gebied van sieraden en maakt juwelen in hun mooiste vorm. De sieraden uit het atelier van Hans van Gerwen stralen vakmanschap en passie uit.

Om de vele mogelijkheden in design, kleur en materiaalgebruik te kunnen ervaren, is een bezoek aan de winkel aan de Catelijnen 11 in Rosmalen een must. Hans van Gerwen maakt unieke handgemaakte sieraden en objecten en heeft tevens een collectie moderne design sieraden en horloges in huis.
In de loop der jaren zijn er heel wat bijzondere opdrachten uitgevoerd door de Rosmalense edelsmid. Dit jaar bijvoorbeeld, heeft Hans van Gerwen samen met enkele van zijn edelsmids-cursisten de 24 karaat vergulde kroon voor het Maria-beeld in het Mariakapelletje op de Bossche Markt ontworpen, gemaakt en geschonken.
Juwelier Trudy van Dolleweerd, ook al een kwart eeuw werkzaam in het bedrijf vertelt: Het feit dat we heel veel in opdracht werken en daardoor maatwerk leveren maakt het werk zo leuk en uitdagend. In het ontwerpen en creren ligt onze passie. We stoppen er onze ziel en zaligheid in.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15237