Datum plaatsing: 30 december 2017

Nisseroise Zaalvoetbalkampioenschappen 2017Nistelrode (Bernheze): Iedere zaalvoetballer (of ex-zaalvoetballer)uit Nistelrode weet dat je pas na nieuwjaar de skis onder mag binden. Tenminste, als je mee wil maken dat jouw team een onvergetelijke avond gaat beleven als ze zich mogen kronen tot Nisserois Zaalvoetbalkampioen. Want zoals elk jaar tussen en kerst en oud en nieuw staat de Nisseroise eer in zaalvoetballand weer op het spel. Zes Nistelrodese zaalvoetbalteams strijden een avond om de eer wie zich een jaar lang het beste zaalvoetbalteam van het dorp mag noemen.

Het is elk jaar zon avond waar geen enkele zaalvoetballer wil verzaken. Van de ervaren rotten tot aan de jonge honden, iedereen is er op gebrand om de prachtige wisselbeker een jaar in hun bezit te hebben. Er is voor de deelnemers niets mooiers om een heel jaar op elk feestje te kunnen zeggen dat ze dit jaar de beste van hun dorp waren op zaalvoetbalgebied.

Voor de toeschouwers is n ding zeker, vuurwerk is gegarandeerd. De druk is hoog en het ene team kan daar beter mee om gaan dan het andere team. Iedereen wil die beroemde wisselbeker en natuurlijk het hoogste woord tijdens de afterparty en gedurende het hele nieuwe jaar.

Wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om getuige te zijn van de Nisseroise Zaalvoetbalkampioenschappen in Sporthal de Overbeek op zaterdag 30 december vanaf 18.00 uur.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

voetbal nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12388