Datum plaatsing: 02 januari 2018

Wintercircus Arlette Hanson strijkt neer in De Lievekamp


Wintercircus Arlette Hanson strijkt neer in De Lievekamp


Oss (Oss): De nieuwe show van het Wintercircus van Arlette Hanson is zondag 28 januari te zien in theater De Lievekamp. Die middag vinden er twee voorstellingen plaats in het kader van het Nationaal Theaterweekend. Het bijzondere aan deze uitvoeringen is dat de prijs van de tickets voor iedereen € 10* bedraagt. De kaartverkoop voor beide voorstellingen is inmiddels begonnen.

Grootste rondreizende theatercircus van Nederland
Adembenemende acrobatiek, razendsnelle jongleurs en livemuziek. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe theatershow 'Fraaie Fratsen' door het Wintercircus van Arlette Hanson. Een verrassend, eigentijds circus met internationale topartiesten voor het hele gezin. De vrolijke en kleurrijke voorstelling wordt gezien als hét Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil. Wintercircus Arlette Hanson is al 39 jaar het grootste rondreizende theatercircus van Nederland. Een aanrader voor iedereen: oud, jong en iedereen daar tussenin. Er zijn 28 januari twee uitvoeringen in De Lievekamp; aanvang 12.30 uur én 16.00 uur.

Circusworkshop voor kinderen
Voorafgaande aan de eerste uitvoering van het Wintercircus vindt er zondagochtend 28 januari een circusworkshop plaats. Kinderen vanaf 6 jaar hebben dan een unieke mogelijkheid om circuskunstjes als acrobatiek en jongleren onder de knie te krijgen. Deze workshop van ± 60 minuten wordt gehouden door echte circusartiesten en begint om 11.00 uur. De kosten bedragen € 5* per kind en er is plek voor maximaal 60 kinderen. Ouders kunnen vanaf de tribune gratis naar de workshop kijken.

Nationaal Theaterweekend
De twee uitvoeringen van het Wintercircus Arlette Hanson in De Lievekamp maken onderdeel uit van het Nationaal Theaterweekend. In het weekend van 27 en 28 januari hebben meer dan vijftig theaters in Nederland een speciaal programma samengesteld. In De Lievekamp kunnen bezoekers de geplande voorstellingen dat weekend voor € 5* of € 10* bijwonen. Naast de twee uitvoeringen van het Wintercircus zijn er in De Lievekamp optredens van cabaretier Bert Gabriëls, 'De Boze Heks' & 'Assepoester', Nico met z'n Kliko en het swingende meezingspektakel 'Heel Holland op z'n kop'.
Ook worden er diverse rondleidingen georganiseerd en is er een veelzijdig randprogramma.
Op www.lievekamp.nl staat het volledige programma aangekondigd.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor het Wintercircus Arlette Hanson in de Grote Zaal van De Lievekamp, kunnen voor € 10 * worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via www.lievekamp.nl. Dit bedrag geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Tickets voor de circusworkshop voor kinderen bedragen € 5*.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.11252