Datum plaatsing: 02 januari 2018

Wielercriterium Heeswijk met ronde voor retrofietsersHeeswijk-Dinther (Bernheze): Op zondag 18 maart 2018 organiseren wij het jaarlijks terugkerend wielercriterium in Heeswijk. ‘Wij’, de ‘Stichting Wielerevenementen Bernheze’ én de ‘WielerSupporterClub (WSC) Bernheze’, pakken dit sportief evenement alweer voor de 52e keer op. Van den Akker Aqua Service is als hoofdsponsor nauw bij dit evenement betrokken en ondersteunt de organisatie bij haar vele werkzaamheden.
Het wielercriterium wordt onder de vlag van de KNWU (Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie) georganiseerd.

Starttijden KNWU-wedstrijden - zondag 18 maart 2018
11.00 uur: Start Nieuwelingen
12:45 uur: Start Junioren
14.45 uur: Start Elite Mannen / Beloften

Starttijd Retro
Om 10.00 uur vindt voor de 1e keer een wedstrijd plaats voor uitsluitend ‘Retrofietsen’. In traditionele kledij en op originele fietsen van destijds, zullen circa dertig deelnemers onderling een sportieve wedstrijd rijden.

Informatie / Bereikbaarheid
De start / finish is gesitueerd in de Abdijstraat. De inschrijving vindt voor de eerste keer plaats in de ‘Abdijstaete’. Dit nieuwbouwcomplex ligt in de directe nabijheid van de start / finish.

De organisatie kijkt uit naar deze sportieve dag en gaat samen met de enthousiaste vrijwilligers en de sponsoren weer een prachtig wielerevenement op de kaart zetten. We nodigen u van harte uit om op deze dag een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie op www.wscbernheze.nl.

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13552