Datum plaatsing: 03 januari 2018

Nieuwjaarsvuur in NistelrodeNistelrode (Bernheze): Stichting Jeugd Belangen Nistelrode organiseert op 6 januari wederom het Nieuwjaarsvuur op de Hoogbroeksesteeg in Nistelrode. Vanaf 12.00 uur kan de jeugd van Nistelrode kerstbomen brengen naar de Hoogbroeksesteeg. Als je de jeugd wilt helpen, kun je de kerstboom vast buiten leggen….maar dit geeft geen garantie dat deze wordt opgehaald.

Voor elke ingeleverde kerstboom ontvang je een lot en met dat lot maak je kans op de hoofdprijs. Een uur bowlen met vrienden of familie bij Rainbow Centre.

Ligt jouw boom om 14.30 uur nou nog steeds bij u op de stoep? Voel je dan vrij om je steentje bij te dragen aan het ons Nieuwjaarsvuur en breng de boom naar de Hoogbroekseweg. Dit kan tot 15.00 uur.
Dit jaar zijn er op de basisscholen lampionnen uitgedeeld welke de kinderen konden versieren. De kinderen komen met deze versierde lampionnen naar het Nieuwjaarsvuur en maken kans op leuke prijzen. De mooiste en origineelste lampionnen gaan niet met lege handen naar huis!

Het programma Nieuwjaarsvuur
12.00 tot 15.00 uur: Bomen brengen
16.30 uur: Start activiteiten Hoogbroeksesteeg
16.30 uur: Lampionnen beoordelen door vakkundige jury
17.00 uur: Loterij voor de harde werkers
17.30 uur: Ontsteking van het vuur door vuurkoning en brandweer

Het voortijdig brengen van bomen is niet toegestaan.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28268