Datum plaatsing: 03 januari 2018 - Laatst gewijzigd: 03-01-2018 14:40:31

Mooi programma Filmhuis de Pas


Mooi programma Filmhuis de Pas


Heesch (Bernheze): Er staan weer leuke films in het nieuwe jaar gepland bij Filmhuis De Pas. Filmhuis De Pas draait bijzondere films, altijd met een boodschap. Er valt vaak wat te lachen en soms rolt er een traan, de films bieden altijd stof om na te praten en ter overdenking. Filmhuis De Pas speelt, daar waar het kan, in op de actualiteit. Op zaken die ons bezighouden, op maatschappelijke thema’s en vraagstukken.

Een gezellig avondje uit met partner, familie of vrienden of gewoon in je eentje naar een goed verhaal in een prettige omgeving.

Reserveren: Kaarten à € 5,- zijn voor vertoning verkrijgbaar aan de kassa, deze is een half uur voor aanvang geopend. - Telefonisch reserveren is mogelijk, wij zijn bereikbaar op 0412-451634 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur)
- Of via de website: reserveren film

Filmabonnement
Het is ook mogelijk om een filmabonnement af te sluiten, voor €32,- mag je negen films bezoeken. Wil je graag een abonnement bestellen? Klik dan hier: reserveren filmabonnement De films worden vertoond zonder pauze, u mag uw drankje mee de zaal in nemen. Na afloop is er volop de gelegenheid gezellig na te praten en te borrelen in het café van CC De Pas.

Programma

MAANDAG 15 JANUARI
AANVANG: 20:00 UUR
Filmhuis de Pas: Mein Blind Date mit dem Leben

DINSDAG 16 JANUARI
AANVANG: 20:00 UUR
Filmhuis de Pas: Mein Blind Date mit dem Leben

ZONDAG 21 JANUARI
AANVANG: 15:30 UUR
Filmhuis de Pas: zondagmiddagfilm Bram Fischer ZONDAG

Zondag 4 FEBRUARI
AANVANG: 15:30 UUR
Filmhuis de Pas: zondagmiddagfilm Bram Fischer
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13321