Datum plaatsing: 03 januari 2018

Groots Nieuwjaarsevenement in Nistelrode


Groots Nieuwjaarsevenement in Nistelrode


Nistelrode (Bernheze): Een combinatie van muziek, gezelligheid en een glaasje om te proosten op een goed jaar, kan niet anders dan een succesvol Nieuwjaars-event worden. Partycentrum ’t Maxend heeft zin in de nieuwjaarsborrel en zorgt naast een divers programma aan artiesten ook voor een lekker borrelhapje bij uw drankje.

Vanaf 14.00 uur is het 7 januari gratis entree om zo het nieuwjaarsevent voor iedereen toegankelijk te maken. De gezelligheid van de muzikanten zal aanstekelijk werken, zij komen uit heel Bernheze en omstreken. Roep je familie, vriendenclub of je vereniging bij elkaar en begin het eerste weekend van 2018 goed.

‘Rond de Vijftig’ is de voormalige Helgobra`s met Henk van Uden, Bennie Goossens, Henri van den Helm en Harry van den Oetelaar en brengen gegarandeerd herkenbare muziek mee uit Heesch. In 1974 richtten ze de band op en de naam was een combinatie van de namen, de gebruikelijke manier in die tijd om een bandnaam samen te stellen. Zij werden een begrip voor op feesten en partijen.

Saints & Sinners Countryband is in 2010 opgericht door Frans van de Wiel. Lid vanaf het eerste uur is ook zangeres Esther Romeijn. Frans werkte bij de drukkerij van de Abdij van Berne, Esther bij Bisdom s’-Hertogenbosch; zij zijn de Saints en de andere bandleden, met minders ‘hemelse’jobs werden onder de ‘Sinners’ geschaard. Door de rijkdom aan vocalisten, maar liefst vier bandleden zingen, is in veel songs meerstemmige zang te horen. Het resultaat is een gevarieerde mix van hedendaagse en nostalgische countrymuziek.

Het Nulands gemengd koor laat zien dat zang een geliefde vrijetijdsbesteding is. In 1968 verzorgde het koor voor de eerste maal een kerstconcert en is een jaarlijkse traditie gebleven. Het koor bestaat uit 55 actieve leden en is actiever en levendiger dan ooit. Een koor waar gezelligheid, ontmoeting en goede amateurmuziek samenkomen!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.24873