Datum plaatsing: 04 januari 2018 - Laatst gewijzigd: 04-01-2018 16:16:45

Beelden doorrijder Oss naar buiten gebracht


Beelden doorrijder Oss naar buiten gebracht


Oss (Oss): In het onderzoek naar de aanrijding op de Berghemseweg in Oss, in de nieuwjaarsnacht, is de politie op zoek naar een jongeman met een fiets. Hij heeft mogelijk de aanrijding waarbij een 28-jarige vrouw uit Oss gewond raakte zien gebeuren.

"We zijn volop bezig om te achterhalen wie de bestuurder van de bestelbus is geweest die op 1 januari rond 00.35 uur het 28-jarige slachtoffer aanreed in haar woonplaats. Hij gaf vervolgens gas en ging er in de bestelbus vandoor. De vrouw liep een hersenschudding op en kneuzingen over haar hele lichaam. "

Tips
"We hebben een zevental tips binnengekregen die we verder onderzoeken. Helaas heeft dat tot nu toe niet geleid tot het traceren van de bestuurder. Heb je je nog niet gemeld en beschik je misschien over informatie die ons kan helpen. Meld je dan bij ons."

Ooggetuige
"We hebben wel duidelijk gekregen dat er een belangrijke ooggetuige moet zijn. Het gaat om een jongeman met een fiets die bij de rotonde aan de Berghemseweg stond en het ongeluk waarschijnlijk heeft zien gebeuren. Hij zou daarna nog in een horecagelegenheid daar in de buurt zijn geweest. Deze jongeman kan een belangrijke getuige voor ons zijn. Wij willen heel graag met hem in contact komen. Herken jij jezelf in deze oproep of weet jij wie die deze jongeman is? Bel ons dan op 0900-8844.

Uitgebreidere beelden
"In overleg met het Openbaar Ministerie geven wij beelden vrij van het voertuig dat betrokken is geweest bij de aanrijding op de Berghemseweg in Oss op 1 januari van dit jaar. Hierbij raakte een 28-jarige vrouw gewond en reed de bestuurder door. Wij zijn dringend op zoek naar deze persoon. Deel je informatie met ons. Op de beelden zie je een grijze Ford Transit Connect over het Industriepark West in Oss rijden kort na de aanrijding. Wie herkent dit voertuig, weet wie de eigenaar is en wie dit voertuig op nieuwjaarsnacht heeft bestuurd? Help mee deze bestuurder te traceren en deel informatie met ons via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Blijf je liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000."Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.23647