Datum plaatsing: 04 januari 2018

Geen Arriva bussen door landelijke staking


Geen Arriva bussen door landelijke staking


Regio ('s Hertogenbosch): Door een landelijke ov staking rijden er op dit moment geen Arriva-bussen in hele provincie Noord-Brabant. Ook De buurtbussen in de provincies Limburg en Noord-Brabant rijden niet. Daarnaast rijden ook de Arriva-treinen niet in de provincie Limburg.

"De stakingsbereidheid is dusdanig groot dat we het niet verantwoord vinden om de dienstregelingen in de genoemde regio's op dit moment uit te voeren. Hierdoor rijden er zeker in de ochtendspits geen bussen en in Limburg ook geen treinen. We vinden het erg vervelend dat je mogelijk hierdoor helemaal geen reismogelijkheid hebt. We bekijken de situatie continu in verband met de dienstregelingen later op de dag. Houd er in ieder geval rekening mee dat het busvervoer (m.u.v. de Achterhoek) en het regionale treinvervoer in Limburg ernstig ontregeld zal zijn. We adviseren je om alternatieve reismogelijkheden voor te bereiden." aldus Arriva

De werkgevers in het openbaar vervoer zijn met de vakbonden in gesprek over een nieuwe cao. De bonden hebben ervoor gekozen om de onderhandelingen af te breken. De werkgevers wilden graag verder onderhandelen. Er lag nog geen eindbod op tafel.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.25805