Datum plaatsing: 04 januari 2018

Familiemusical Brandweerman Sam Live in de Pas


Familiemusical Brandweerman Sam Live in de Pas


Heesch (Bernheze): Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, staat met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter op 20 januari in Cultureel Centrum de Pas met de succesvolle familievoorstelling 'Sam redt het Circus'.

Samen met zijn vrienden beleeft Brandweerman Sam weer een spannend avontuur in het theater. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn team altijd paraat. Deze voorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin.

Kom verkleed
Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Deze vrolijke familievoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

20 januari om 15:00, bij Cultureel Centrum de Pas, De Misse 4, Heesch. Kaartprijs € 16.50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.de-pas.nl of telefonisch via 0412 - 45 16 34. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12514