Datum plaatsing: 10 januari 2018

Lezing Geweldig Communiceren van Ciske van Zijl


Lezing Geweldig Communiceren van Ciske van Zijl


Heesch (Bernheze): Stuit je tijdens gesprekken wel eens op weerstand of komt jouw boodschap niet over? In bibliotheek Heesch geeft Ciske van Zijl een lezing over Geweldig Communiceren. Zij gaat in op de verschillende oorzaken van weerstand. En geeft tips hoe je (wederzijdse) voldoening uit een gesprek kan halen.

Onze gebruikelijke manier van communiceren is vaak onbedoeld beschuldigend. Tijdens de lezing krijg je handvaten om het anders te doen. Ook kun je ervaren hoe verhelderend en plezierig een gesprek kan zijn. Hoe je zelf duidelijk overkomt. En wat het belang is van begripvol luisteren. De inhoud is gebaseerd op de visie van de Amerikaanse psycholoog Marshall Rosenberg.

Ciske van Zijl is van oorsprong docent en raakte enthousiast over Geweldloze Communicatie na een eerste kennismaking en training in 2006 bij instituut Authenta. Daarna is zij zich blijven scholen. Zij geeft cursussen en zet haar vaardigheden in als bemiddelaar bij burenconflicten bij Ons Welzijn in Oss.

De lezing vindt plaats op 17 januari van 19.30 tot 21.30 uur. Kaarten kosten 5,- voor leden en 7,- voor niet leden. Kaarten zijn te koop bij alle vestigingen van Noord Oost Brabantse Bibliotheken of via www.nobb.nl/nobb/activiteiten.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31667