Datum plaatsing: 08 januari 2018

Badminton IntroductietoernooiHeesch (Bernheze): Vol snelheid, sportiviteit en gezelligheid het nieuwe jaar in? De Heesche Badminton Vereniging (HBV) biedt die kans op donderdag 18 januari tijdens het Badminton Introductietoernooi.

Iedereen van 18 jaar en ouder is van harte welkom om op deze avond in toernooivorm kennis te komen maken met de sport en vereniging. De hele avond wordt er met en tegen spelers met meer badmintonervaring gespeeld. Deze spelers zullen de introducees wegwijs maken in de beginselen van de snelste racketsport ter wereld. Voor de introducé die aan het einde van de avond de meeste punten heeft weten binnen te slepen ligt er een gratis halfjaar lidmaatschap van HBV klaar. Een lidmaatschap dat goed is voor maar liefst 2 speelmomenten per week!

Het introductietoernooi wordt op donderdag 18 januari van 20.15 tot 22.00 uur gespeeld in Sporthal ’t Vijfeiken in Heesch. Inschrijven voor deze avond is niet nodig. Meer informatie over de vereniging en het introductietoernooi is te vinden op www.hbv-heesch.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17211