Datum plaatsing: 04 januari 2018

Vijf woninginbraken op de Maaspoort's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 31 december, tussen 18:15 uur en 21:30 uur, werd er ingebroken bij een woning op de P.J. Oudstraat. Men heeft aan de achterzijde van de woning een ruit vernield en op die manier is men in de woning gekomen.Vanuit de woning werd onder andere een laptop gestolen.

Tussen zondag 31 december om 20:00 uur en maandag 1 januari om 03:30 uur, werd er ingebroken bij een woning aan De Saren. Aan de achterzijde van de woning werd een ruit ingegooid. De gehele woning werd doorzocht en diverse goederen werden gestolen.

Tussen dinsdag 2 januari om 08:00 uur en woensdag 3 januari om 08:00 uur, werd er ingebroken bij een woning op de Braspenninglaan. Aan de voorzijde van de woning werd een kiepraam opengebroken en op die manier is men de woning binnen gekomen. De gehele woning werd overhoop gehaald en enkele spullen werden gestolen.

Tussen zaterdag 30 december om 17.00 uur en donderdag 4 januari om 10:00 uur, werd er ingebroken bij een woning op de Kloosterlaan. Een raam op de eerste verdieping van de woning werd vernield met een steen. Op die manier is men de woning binnen gekomen. Ook hier werd de gehele woning overhoop gehaald en werden diverse spullen gestolen.

Op woensdag 3 januari, omstreeks 03:40 uur, werd er een ruit van de woning vernield. Dit werd door een getuige gehoord. Helaas werd door deze getuige niet direct de politie gebeld. In voorkomende gevallen mag u 112 bellen, aangezien het om een heterdaad inbraak gaat. Ook hier werd de gehele woning doorzocht en werden diverse spullen gestolen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22506